Ingredients:
- 60-70g dark chocolate
- 50g macadamia nuts
- 250g spelt flour
- 50g soy milk (unsweetened)
- 150g cane sugar
- 100g margarine
- 1 tsp baking powder
- 1/2 tsp ground vanilla
- a pinch of sea salt
Instructions:
- Preheat the oven. (400°F)
- Chop chocolate and nuts into medium-sized chunks.
- Mix flour, sugar, margarine, baking powder, soy milk, salt and vanilla in a bowl and work into a nice dough.
- Add chocolate and nuts.
- Form little balls and flatten them to form cookies. Place on a baking sheet.
- Bake in the oven for about 15 minutes.
- Then cool, or enjoy when they are still warm!
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German recipe:
Zutaten:
- 60-70g Zartbitterschokolade
- 50g Macadamianüsse
- 250g Dinkelmehl
- 50g Sojamilch
- 150g Rohrzucker
- 100g Pflanzenmargarine
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Meersalz
- 1/2 TL gemahlene Vanille
Zubereitung:
- Backofen auf 180°C Ober-/ Unterhitze vorheizen.
- Schokolade & Macadamianüsse grob hacken.
- Mehl, Zucker, Margarine, Backpulver, Sojamilch, Salz und Vanille in einer Schüssel zu einem glatten Teig verarbeiten.
- Nüsse & Schokolade unter den Teig heben.
- Den Teig in kleine Kugeln formen, etwa auf 1cm platt drücken und auf ein Backblech mit Backpapier legen.
- Im Ofen ca. 15 Minuten backen.
- Abkühlen lassen, oder noch warm genießen!
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